Login Klanten
{ } {
}
 
 
World of Flavours
line

Import en Distributie van wijnen, dranken en delicatessen uit Argentinië

Sparklings from Dante Robino Welkomstbonus voor nieuwe klanten Legui - Argentijnse Likeur
Spring has arrived
Sparklings from Dante Robino
Spring has arrived and it's time to taste our sparklings from Dante Robino! - Dante Robino Novecento Demi-Sec. 50% Ugni blanc, 50% Chenin. Charmat. De kleur is goudgeel met groenachtige nuances. De geur is fris en fruitig, met hints van gist en geroosterd brood en een vleugje citrusvruchten. - Dante Robino Novecento Extra-Brut. 50% Ugni blanc, 50% Chenin). Charmat. De kleur is lichtgeel met groenachtige transparante en gouden tinten. Bij de geur komen eerst de tonen van gist en geroosterd brood naar voren en vervolgens openen zich de fruitige aroma's.
 
Quilmes bier GRATIS!
Welkomstbonus voor nieuwe klanten
Voor alle nieuwe klanten tot 15/06/2013 is er een 'welkomstbonus': voor elke € 100 euro die u aan wijnen besteedt, ontvangt u 1 doos Quilmes bier (24 flesjes van 35cl) GRATIS! Voorwaarden: Geldig voor nieuwe klanten, tot 15/06/2013, bedragen exclusief BTW, alleen voor een eerste bestelling en niet geldig in combinatie met andere kortingen of promoties.
 
Het mythe likeur!
Legui - Argentijnse Likeur
Legui is een Argentijnse likeur, een typisch product van de provincie San Juan, gewonnen uit suikerriet op basis van aromatische kruiden. Deze kan zo worden gedronken of met ijs. De ingrediënten zijn: sucrose oplossing, ethylalcohol, infusie van aromatische kruiden, water en hulpstoffen. Alcoholgehalte: 29,9%. World Of Flavours is de importeur en exclusief distributeur voor de Europese Unie.
 
Bodega Navarro Correas Nieuwe exclusieve importeur en distributeur van Quilmes Bier in Nederland! Snoepjes van dulce de leche met cocoslaagje
Brand of the Century
Bodega Navarro Correas
Vanuit zijn kelders in Mendoza, een referentiepunt van de sector, bedient Navarro Correas de Argentijnse en buitenlandse markten met de internationaal geprezen wijnen van de "Colección Privada". Op het etiket van de wijnen van de \"Colección Privada\" van Navarro Correas staan, speciaal in opdracht van het wijnhuis, schilderijen van beroemde hedendaagse kunstenaars uit Latijns-Amerika afgebeeld. Navarro Correas is een van de marktleiders in de wijnbouw-sector van het land op het gebied van de export van premium wijnen en is door de consumenten van edele wijnen in Argentinië verkozen tot "Brand of the Century". Zodoende behorend tot de top 5 merken op de Ameri-kaanse markt in termen van verkoopvolume.
 
Argentina\'s Favourite Beer
Nieuwe exclusieve importeur en distributeur van Quilmes Bier in Nederland!
Met genoegen informeren wij u dat sinds 1 maart 2013 World Of Flavours is benoemd tot nieuwe importeur en exclusieve distributeur in Nederland van het beroemde Argentijnse merk bier: Quilmes. Voorheen werd Quilmes bier in Nederland geïmporteerd via zuid-Europa. De groeiende markt voor dit iconische bier onderkennende, veranderde Quilmes de marketing en distributie strategie voor Nederland. Vervolgens heeft Quilmes ons bedrijf aangesteld voor de marketing, import, distributie en uitbreiding van de positie van het merk Quilmes. Het is voor ons een eer deze verantwoordelijkheid te nemen.
 
Argentine delicatessen
Snoepjes van dulce de leche met cocoslaagje
Heerlijk mou snoepje in hartvorm met cocoslaag. Speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Uitermate geschikt als lekkernij bij de koffie. Verpakking van 5 kg - circa 584 stuks - 8,5 g per stuk De dulce de leche “Alma Gaucha” wordt bereid met verse melk. Het exclusieve recept garandeert kwaliteit, versheid en smaak, geschikt voor de meest veeleisende fijnproevers. Grondstoffen van uitstekende kwaliteit worden gecombineerd met een fabricageproces dat de geheimen van het traditionele vakmanschap bewaakt. Het is de ideale voeding voor kinderen en tieners omdat het een bron van energie is: het is rijk aan eiwitten en kan worden gegeten met een lepel of als spread op brood met boter.
 
 
Salire
Terug naar boven